Eliquis® Patientstöd

StartkitNär du blev ordinerad Eliquis kan du ha fått ett “startkit Eliquis®” med olika patientstöd av din läkare eller sjuksköterska. Patientstödet är tänkt att på olika sätt hjälpa dig att förstå din sjukdom, komma igång med din behandling och erbjuda olika verktyg för att du ska komma ihåg din medicin. Om du inte fått det, ta kontakt med din sjukvårdskontakt så kan de hjälpa dig.


Anmäl intresse för Eliquis® Patientstöd


Startkit

Blodproppsskolan

Blodproppsskolan riktar sig till dig som behandlas med blodförtunnande läkemedel och vill veta mer om klaffsjukdomar, blodproppar och förmaksflimmer.
Startkit

Flimmerlinjen

Om du har funderingar kring förmaksflimmer kan du ringa Flimmerlinjen där du får kontakt med en sjuksköterska som hjälper till att besvara dina frågor.

Tel: 0720 780 019
Patientkort

Patientkortet innehåller viktig säkerhetsinformation om din behandling och ska visas upp när du besöker apotek, tandläkare och all annan sjukvårdspersonal som behandlar dig. Om du inte har fått patientkort från din läkare eller sjuksköterska kan du ladda ner och skriva ut det här. Den engelska versionen kan vara bra att ta med om du åker utomlands.


Svenska
Engelska
Finska
Du kan även hitta mer information på Vårdguiden:

1177 Vårdguiden

www.1177.se

En tjänst från Sveriges landsting och regioner för sjukvårdsrådgivning eller hjälp med att hitta rätt i vården.